23. okt. 2012
Af af Preben Petersen

Ivan Pedersen synger videre med brækkede ribben

Ivan Pedersen kendt fra Laban
Ivan Pedersen kendt fra Laban
Foto: Lars Laursen
Den 62-årige sanger Ivan Pedersen springer uventet tilbage på scenen trods sit grimme styrt i fredags.

The show must go on!

Der skal åbenbart mere til at stoppe en garvet musiker som Ivan Pedersen end fem brækkede ribben. I fredags faldt sangeren ned fra scenen i Odense under en lydprøve og kom slemt til skade. Umiddelbart lød dommen på fem dages hospitalsophold efterfulgt af mindst fem ugers ro, men allerede i denne uge er Ivan Pedersen tilbage på holdet hos den sammenbragte gruppe Sing Sing Sing, som også tæller blandt andre Sascha Dupont, Nina Forsberg og Alex Nyborg Madsen.

- Så er der et overblik over turens sidste koncerter som programmet ser ud efter Ivans uheld. Den eneste koncert, der er helt aflyst, er Skive Teater på onsdag. Dagen efter i Struer spiller vi uden Ivan, da den lange transport fra Købehavn ikke er forenlig med de fem brækkede ribben.
Koncerterne i Ringsted, Rødovre og ... Greve bliver gennemført, og Ivan medvirker. Det er hans dagsform, der afgør, i hvilken udstrækning han medvirker. Han mener selv, at han vil kunne synge alt det, han plejer at synge, så det kun er trommerne, der er problemet. Og her er det lykkedes at aftale med Henrik Askou, der spillede trommer i Holbæk, at han medvirker på resten af denne tur. Vi ses derude til sidste etape, lyder det i en meddelelse fra Sing Sing Sing.

Læs mere om: