James Sampson er boligløs

James Sampson og hans kone Evy Sampson.

James Sampson og hans kone Evy Sampson.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Om ti dage har sangeren og hans familie ikke længere tag over hovedet.

Sangeren James Sampson og hans kone, Evy, søger bolig i Dragør på Amager. Parret og deres to børn, sønnen Zion, 10 og datteren Zoya, fem, beder på Facebook deres netværk om hjælp med at finde et nyt sted at bo, efter familien er blevet sagt op af deres udlejer. Familien flyttede sidste år fra Køge til Dragør, hvor de først boede ti måneder i en villa lejlighed, og de sidste par måneder har det været i et kolonihavehus.

Familien har nydt at lære kolonihave-livet at kende, skriver James Sampson på sin Facebook, og søger derfor noget tilsvarende –eller måske hus eller sommerhus til max. 8.000-10.000 kr. om måneden.

-Vi vil rigtig gerne finde noget, vi kan blive boende i nu. Vi er faldet så godt til i Dragør, og vores børn er glade for skole og børnehave, så det er her, vi skal være. Om ti dage skal vi være ude af vores kolonihavehus, og vi har endnu ikke noget nyt på hånden, men vi skal nok nå at finde noget. Det er sådan, vi arbejder. Vi tror på det. Der kommer HELT sikkert noget, lyder det fra den håbefulde familie.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden