Jes Holtsø: Jeg er ingen døgnflue

Jes Holtsø

Jes Holtsø

Foto: Krestine Havemann
- Jeg har et talent som sanger, som er meget mere end det, man så i ”Talent”.

Med stearinlys, sand på gulvet og cajun-mad var Vinkælderen i Store Strandstræde i mandags den perfekte kulisse til fejringen af Jes Holtsø og Morten Wittrock Bands nye plade. Den hedder "Big Easy" og byder på New Orleans-inspireret blues. De spillede ikke selv til festen, men musikken flød fra højttalerne, mens venner og bekendte fejrede udgivelsen med god mad og vin i den lavloftede kælder.

Jes Holtsø, der er kendt fra rollen som Børge i Olsen-banden og deltagelsen i TV-programmet "Talent i 2009", fortæller til BILLED-BLADET, at han har udviklet sig siden deltagelsen i programmet.

- Jeg har et talent som sanger, som er meget mere end det, man så i "Talent", og jeg er ingen døgnflue, tilføjer han.

Jes Holtsø fortæller også, at legendariske kræfter har taget hånd om det nye album - det er mixet i det ældste studie i Nashville af amerikanske Matt Andrews, der har vundet tre Grammy-priser for bedste lydproduktion. Han har blandt andet arbejdet sammen med Sheryl Crow, Delbert McClinton og Garth Brooks.

- Vi henvendte os til ham, og han inviterede os til Nashville og sagde, "det skal ikke koste jer noget". Sådan en som ham kan selv vælge, hvem han vil arbejde med og hvor meget, han skal have for det. Når han siger "bare kom over, I skal ikke betale andet end studie og rejse, så vil jeg meget gerne lægge navn til jeres fantastiske musik", så kan man ikke få en større musikalsk cadeau end det. Så vi håber, at folk får øjnene op for, at vi kan noget musikalsk, som er værd at høre, siger Jes Holtsø.

Ligesom det foregående er albummet "Big Easy" lavet i samarbejde med Morten Wittrock Band og tekst og musik er skrevet af Ray Weaver og Morten Wittrock.

Om Jes Holtsø:

- Jes Holtsø og Morten Wittrock mødtes under arbejdet med "Talent" i 2009 og det første album fra deres kant fik 4 stjerner i BT og Politiken og 5 stjerner i Berlingske og Alt for damerne.

- Jes Holtsø har også udgivet selvbiografien "Verden venter", hvor han fortæller om livet som barnestjerne, årene som narkoman og om vejen ud af misbruget.

- I dag har han været clean i 21 år, bor i Ganløse på Sjælland, er single og far til to tvillingedrenge på otte år. Han har også en søn på 33 år og et barnebarn.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden