16. sep. 2014
Af Karina Didriksen

Jimmy Jørgensen: Nu har jeg noget at stå op til

Jimmy Jørgensen.
Jimmy Jørgensen.
Foto: Birger Storm
Sangerens liv ændrede sig, da han og kæresten blev forældre til datteren Billie.

Jimmy Jørgensens ældste datter Sally var tre år gammel, da sangeren spillede med i teaterkoncerten ”Gasolin” og nærmest kun havde fester og sprut i tankerne.

Nu er Jimmy Jørgensen igen aktuel i en ”Gasolin”-forestilling, og denne gang har han også en datter på tre år – Billie, som han har med skuespilleren Signe Egholm Olsen.

Men hans liv ser meget anderledes ud i dag, end det gjorde for 20 år siden.

- Jeg prioriterer anderledes nu. Der er ingen grund til at være fuld hele tiden. Nu har jeg noget at stå op til. Det er ikke, fordi jeg aldrig ikke går ud mere, men jeg vil faktisk hellere være sammen med min datter og lege med dukker end at gå i byen hele tiden, siger Jimmy Jørgensen til Ekstra Bladet.

Løb hornene af mig

Sangeren fyldte 50 år i juli, og han fortryder ikke, at han var levet et vildt liv.

- Nej, nej, det gør jeg sgu ikke. Hvis jeg ikke havde gjort, som jeg gjorde dengang, så var jeg ikke blevet den rare mand, jeg er i dag. Jeg skulle løbe hornene af mig, siger Jimmy Jørgensen og tilføjer:

- Jeg er stadig svær at være sammen med i dag - men nok 70 procent nemmere end dengang. Og jeg tror, at jeg har sagt undskyld. Og ellers siger jeg det i hvert fald nu. Undskyld.

Læs mere om: