Jørgen Olsen: Noller har igen mod på livet

Noller og Jørgen Olsen

Noller og Jørgen Olsen

Foto: Lars H. Laursen
Jørgen Olsen fortæller, at hans lillebror, Niels "Noller" Olsen, har fået det meget bedre, efter at han i efteråret blev ramt af hjernekræft. Men han kommer ikke til at optræde igen.

Brødrene Olsen er fortid. Niels "Noller" og Jørgen kommer næppe til at optræde sammen igen efter Nollers alvorlige kræftdiagnose i efteråret. Men Jørgen Olsen, fortæller, at Noller har fået det markant bedre, efter at han er kommet hjem fra et genoptræningscenter. 

- Han trives rigtig godt derhjemme. Han er meget glad for at være hjemme i vante omgivelser. Det har hjulpet ham både fysisk og psykisk, og han har igen mod på livet, siger Jørgen Olsen. 

- Han mistede jo også stemmen på et tidspunkt, men nu taler han igen, som man kender ham. Det kan ikke være meget bedre, tilføjer han. 

Noller gennemgik for fire år siden en stor hjerteoperation. Sidste forår fik han så en hjerneblødning, som han lige var kommet sig fra, da han i efteråret fik konstateret kræft i hjernen. Lægerne har givet ham to til fire år at leve i. 

Læs mere om Nollers situation i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 6. februar. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden