13. okt. 2014
Af Luise Marie Bekker

Johannes Nymark i nyt boyband

Søren Bregendal, Johannes Nymark og Martin Skriver som Boybandet "Lighthouse X"
Søren Bregendal, Johannes Nymark og Martin Skriver som Boybandet "Lighthouse X"
Foto: Steen Evald
Johannes Nymark har sammen med Søren Bregendal og Martin Skriver dannet boybandet "Lighthouse X". En del af overskuddet går til godtgørende formål.

Han øver og øver og danser hver fredag over TV-skærmen, han er instruktørassistent på "Den lille Havfrue", og så er han lige blevet far.

Johannes Nymark har travlt, og nu har han lige fået en ting mere på skemaet.

Sammen med Søren Bregendal, som vi kender fra C21 og "2900 Happiness" og deres fælles kollega og ven Martin Skriver, har han dannet boybandet "Lighthouse X", hvor X er det romerske tegn for 10.

Sammen vil de gerne gøre en forskel i verden.

Visionen om en bedre og mere hjertevarm verden kommer frem for alt til udtryk gennem de tre personer, der udgør "Lighthouse X". Som navnet antyder, ønsker Søren, Johannes og Martin at være et fyrtårn, som andre kan navigere efter – ved netop at være den forandring, som de selv ønsker at se i verden.

Donerer til gode formål

Ikke mindst derfor har hvert medlem valgt en sag, som de vil donere en del af overskuddet til. Søren har valgt Børn, Unge & Sorg, mens Johannes har valgt Børnehjertefonden, og Martin har valgt Julemærkefonden.

Den sag, som Johannes’ hjerte banker for mere end nogen anden, er netop hjertesagen. Han har på nærmeste hold oplevet, hvad det vil sige ikke at kunne tage sin hjertefunktion for givet – med både en mor, der fik konstateret problemer med hjertet, da han var teenager, og en onkel, der grundet en hjertefejl gik bort som blot 27-årig.

Bandets første single ”Kærligheden kalder”, blev udgivet i mandags.

Læs mere om: