Johnny Hansen: Allersidste cd fra Kandis

Johnny Hansen

Johnny Hansen

Foto: All Over
Dansktop-stjernerne fra Kandis udgiver snart deres album nummer 17. Det bliver den allersidste cd, Johnny hansen og hans kolleger laver. Men bare rolig: Gruppen fortsætter med at optræde og udgive musik, som kan hentes på internettet.
Johnny Hansen og hans kammerater Jørgen Hein Jørgensen, Frank Thøgersen og Jens Erik Jensen fra dansktop-bandet Kandis siger stop med en helt særlig del af deres musikalske måde at arbejde på. Johnny & Co. holder simpelthen op med at udgive cd'er, da det er alt for gammeldags. Det fortalte en lidt trist Kandis-forsanger Johnny Hansen forleden i TV 2's "Go' morgen Danmark".  - Det er lidt vemodigt, sagde Johnny i ”Go' morgen Danmark”-studiet, hvor han også fik fortalt, at Kandis i midten af november udgiver deres 17. og sidste cd. 
 
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

Kandis har solgt 1,5 millioner cd’er

Kandis udgav deres første cd i 1989 og fik i 1993 et kæmpe gennembrud med hittet ”En lille ring af guld”, som lå på Dansktoppen i hele 33 uger. Siden 1989 har Johnny og hans Kandis-kolleger solgt 1,5 millioner cd’er. Den primære indtægtskilde for gruppen har dog været de mange koncerter, de har på plakaten sæson efter sæson.
Johnny understreger på gruppens vegne, at Kandis slet ikke er færdige med at lave og udgive musik. De går bare over til at udgive færre numre ad gangen, to til fire sange, og det bliver via streaming og downloads på internettet, at fans kan få glæde af nye kompositioner.
 
 

Jonny Hansen: Følg med Kandis

 
 
- Du kan ikke kæmpe imod udviklingen, du er nødt til at følge med, erkendte Johnny på TV 2 , hvor han også sagde, at han håbede, at alle fans ville tage godt imod det nye. - Vi skal have vores publikum med over på de nye streamingtjenester, lød bønnen fra Kandis-Johnny.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden