Johnny Hansen: Vi venter et ønskebarn

Johnny Hansen og Gitte

Johnny Hansen og Gitte

Foto: Jørgen Ploug
Johnny Hansen og Gitte glæder sig helt vild til at sønnen ”bimmer” kommer til verdenen.

Som mange andre unge piger drømte Gitte om at stifte familie og blive mor, inden hun fyldte 30 år. For nylig blev hun 41, og i slutningen af maj går drømmen om et barn i opfyldelse. På Thisted Sygehus skal Gitte ved kejsersnit føde sin og Johnnys søn, som de har givet kælenavnet "Bimmer".

Det er to modne mennesker i ro og balance med sig selv og hinanden og med styr på alt i tilværelsen, der ser frem til at give hinanden den ultimative kærlighedsgave, et barn. Gitte fortæller med smittende latter, at det er gået stærkt for hende de seneste par år.

Først med flytningen som singlepige på Fyn op til Johnny og hans piger i Thy, med al den presseomtale og hurlumhej, der fulgte i kølvandet på kærligheden til én af dansk underholdnings helt store kanoner.

- Vi venter et ægte ønskebarn, og det bliver sjovt med en dreng efter to piger. Nu kan jeg købe fodbold- og ishockeystøvler og lege med racerbane i stedet for dukker, siger 46-årige Johnny Hansen.

- Nu vil jeg under helt andre omstændigheder give mig selv tid til at se min søn vokse op. Alt andet lige er det også specielt at blive far som 46-årig i stedet for midt i 20'erne. Jeg er mere afklaret, og jeg glæder mig. Da pigerne var små, tog Helle sig af deres opdragelse, mens jeg passede karrieren. Hvis jeg havde tid, kørte jeg dem til ridning og håndbold, men Helle tog det store slæb på hjemmefronten. Sådan bliver der ikke denne gang.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden