Johnny Reimar-bog rives væk

foto: Martin Høien
Johnny Reimar nye bog "Stjernemøder" går som varme æbleskiver fra en julebod.
Johnny Reimars mange muntre fortællinger om sine møder med Rolling Stones mfl. i bogen ”Stjernemøder” er virkelig noget, der interesserer.
 
Johnny Reimar fortæller i sin nye bog om alle de største stjerner, han har arbejdet med de sidste halvtreds år, og siden bogen udkom i oktober er den simpelthen blevet revet væk.
 
Forlaget ArtPeople oplyser, at de nu har sendt tredje oplag ud i julehandlen.
 
Og selv er Johnny Reimar kun glad for interessen.
 

Johnny Reimer bliver forvekslet med Uffe Ellemann-Jensen

 
Til BILLED BLADET fortæller han blandt andet, hvordan ligheden – og forvekslingen - med tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen heller ikke har taget af gennem årene
 
 – Da vi flyttede til vores nye hus Hellerup i december sidste år, spurgte jeg TV-lægen Peter Geisling til råds for at finde en god læge i området. Lægen, han anbefalede, viste sig sørme også at være Uffes læge. Og hvem sidder i venteværelset den første dag, jeg skal til konsultation ... Uffe!
 
- Han endte med at underholde hele venteværelset med, hvordan han engang havde taget mit tøj på og underholdt sammen med Clifters på Færgen Sjælland til min 50-års fødselsdag. Endnu har lægen vist ikke byttet om på vores journaler, siger Reimar med et til BILLED BLADET.
 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden