19. maj. 2020
Af Emilie Jepsen

Johnny Reimar: Det er med blødende hjerte, at vi har gjort det

Johnny Reimar
Johnny Reimar
Foto: Lars H. Laursen
Johnny Reimar og konen Annie har sat drømmehuset i Ålsgårde til salg med tungt hjerte.

Den folkekære sanger Johnny Reimar og konen Annie købte i 2007 drømmehuset i Ålsgårde.

Den 164 kvadratmeter store, røde murstensvilla med fem værelser og udsigt udover Øresund er nu sat til salg.

Parret har udlejet huset de sidste fem år, da de valgte at rykke tættere på familien i Hellerup - nu har de besluttet at sige et endeligt farvel.

- Det er det bedste sted, vi nogensinde har boet, og det var med blødende hjerte, at vi har sat det til salg. Vi savner det stadigvæk. Jeg kommer lige deroppe fra, og det var svært at køre væk igen. Men grunden var simpelthen, at det trak mere at være sammen med vores børn, børnebørn og oldebørn. For de havde jo ikke tid til at køre den time, det tog at køre op til os hele tiden, fortæller Johnny.

Det er noget mærkeligt noget

Selvom de nu har deres guldklumper tæt på sig, er det ikke nogen nem beslutning at sætte huset til salg.

- De bedste minder var jo hver dag. Vi boede lige op af en skov, og havde havet lige på den anden side. Så det med at gå ud at tage sig en svømmer hver morgen fra sin egen badebro – det er en helt speciel fornemmelse. Det var næsten som at være i udlandet. Folk er begyndt at kigge på huset, og vi er næsten misundelige på dem, det er noget mærkeligt noget.

Huset er til salg til 4.295.000 kroner. En pris der er noget under andre huse til salg i området, viser tal fra Boliga.dk

Du kan se huset her!

Læs mere om: