Mandag, 10. december 2012 — af af John Lautrup

Juletrængsel hos Jette Torp

Jette Torp
Jette Torp
Foto: Niels Henrik Dam/BILLED-BLADET
En dag indløb der en lidt uventet forespørgsel fra USA hos Jette Torp. Så nu får hun og familien besøg af en amerikansk familie i julen.

Der bliver trængsel omkring julebordet hjemme hos Jette Torp i år. Det fremgår af et interview i ugebladet Søndag, hvor sangerinden fra Aarhus fortæller, at hun og familien får besøg fra Amerika.

- Vores mellemste søn boede hos en familie i Colorado i stedet for at gå i 10.-klasse, og siden har vi Skypet sammen. En dag spurgte de, hvad vi ville sige til, at de kom og holdt jul sammen med os? De var selvfølgelig velkomne. Så det bliver en stor jul på 12 i år, siger hun til bladet.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

December er på alle måder en travl måned for Jette Torp. Hun har fødselsdag en uge før juleaften, og umiddelbart efter følger hendes og Claus Pilgaards bryllupsdag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- 29. december har Claus og jeg bryllupsdag. Vi blev gift i 2004. Claus friede om sommeren, men vi valgte den 29. december, fordi vi vidste, at da var de folk, vi gerne ville have med, ikke ude at spille, forklarer hun.

Hvis de amerikanske venner var kommet på besøg, før hun lærte sin mand at kende, havde de fået en kendt ret på julebordet. Men nu må de undvære deres "turkey".

- I mange år spiste vi altid kalkun, men det gør vi ikke mere. Da jeg mødte Claus, begyndte jeg at holde jul sammen ham, og i hans familie fik de gås, og det smagte bare så lækkert. Så vi er konverteret. Fra kalkun til gås, altså, fortæller Jette Torp, som i øvrigt ikke går voldsomt meget op i juleriet.

- Jeg er ikke særlig juleagtig og er blevet det mindre og mindre i takt med, at mine børn er blevet større. På en skala fra 1 til 10 er jeg vel "en god 5'er" eller måske ligefrem "en 6'er". Men jeg har skam en julepyntskasse stående.
For nogle år siden kom en af mine sønner og sagde, at "nu var det da på tide at få noget julepynt op". Men vi har da nogle af min mormors strikkede nisser, som skal op at hænge hvert år, selv om de ikke er specielt kønne, siger Jette Torp til Søndag.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden