Tirsdag, 13. august 2013 — af Jan Bergman

Julie Berthelsen om mor-rollen: Savner tid alene

Sangeren Julie Berthelsen savner alenetid
Sangeren Julie Berthelsen.
Foto: AOP
Hun har kæreste og en lille søn. Nu fortæller Julie Berthelsen, at hun indimellem savner alene-tid.

- Jeg er overrasket over, hvor vigtig min alene-tid er blevet, svarer den 34-årige sanger, da magasinet Vores børn stiller hende spørgsmålet:

Hvad er kommet bag på dig i forhold til dit parforhold?

I interviewet med Vores børn uddyber Julie, den lidt overraskede konstatering af, hvad hun indimellem finder vigtigere end kæresten og sønnen

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- At jeg faktisk sætter min alene-tid højere end tosomheden nogle gange, fortæller Julie.

Vigtigt bare at være Julie

- Mens jeg var gravid, talte alle om, hvor hårdt det er for parforholdet at blive forældre, og jeg havde lange snakke om det med min kæreste, Minik. Der var ingen, der fortalte om tabet af mig-tiden, forklarer sangeren og tilføjer:

- Men nu kan jeg mærke, at det næsten er vigtigere indimellem at gå ud ad døren og bare være Julie, end det er at gå ud og være ‘Julie og Minik’.

Ingen hemmeligheder mere

- For selv om vores forhold bliver tilsidesat, er det også blevet tættere af, at vi har gennemgået denne her max-test i udholdenhed, kærlighed og forandring af udseende. Der er ingen hemmeligheder mere. Men tiden for mig selv – den er blevet vigtig for mig på en helt anden måde. Hvis jeg ikke får den, glemmer jeg mig selv og agerer kun mor, partner, hausfrau, karrierekvinde og superwoman. Og så bliver jeg simpelthen for træt, slutter Julie Berthelsen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden