16. apr. 2015
Af Juliane Olsen

Julie Berthelsen vejede over 100 kilo: Sådan blev jeg slank igen

Julie Berthelsen
Julie Berthelsen
Foto: Nellie Møberg
Sangerinden Julie Berthelsen var helt oppe at veje 103,6 kilo under sin første graviditet, og der skulle hårdt arbejde til, før de ekstra kilo var væk.

I dag er 35-årige Julie Berthelsen gravid med sit andet barn og ser i den grad frem til at få sit barn nummer to, men hun har også taget en vigtig lektie med sig i bagagen fra første graviditet.

Da hun ventede sønnen Casper Nanoq, var hun nemlig helt oppe at veje 103,6 kilo, og hun kunne ikke kun give maven skylden: Der var simpelthen bare for meget ekstra vægt.

Efter fødslen ændrede hun derfor sine kostvaner, og det lykkedes hende på kort tid at smide adskillige kilo.

Julie Berthelsen har fundet balancen

- Siden da har jeg kæmpet med at finde ud af, hvad der virker for mig – hvornår kan jeg spise, hvad jeg vil, hvornår jeg skal passe på og allervigtigst: Hvornår har jeg det godt?, siger Julie Berthelsen i et interview med Fit Living.

Det er også årsagen til, at hun har udgivet bogen ”Sund balance”, der udkommer den 16. april, hvor sangerinden fortæller om, hvordan hun forsøger at holde sit liv i balance rent sundhedsmæssigt.

I hendes familie har der nemlig altid været stolte madtraditioner, men Julie Berthelsen formår i dag at kombinere den gode mad med regelmæssig motion og fasteperioder.

LÆS MERE: Julie Berthelsen er gravid: Sønnen får lov at afsløre nyheden.

Læs mere om: