Kandis-Johnny fejrer treårs bryllupsdag med Gitte

Kandis-Johnny og Gitte Hansen

Kandis-Johnny og Gitte Hansen

Foto: Niels Henrik Dam
Kandis-Johnny kan fejre tre-års bryllupsdag med Gitte Hansen, og mærkedagen skal fejres med en middag på den lokale kro.

Datoen viser den 8. juni, og den ved 51-årige Kandis-Johnny godt, hvad betyder, for det er hans treårs bryllupsdag med hustruen Gitte Hansen.

Som den gode ægtemand han er, har Johnny Hansen selvfølgelig inviteret Gitte Hansen på den lokale Tambohus Kro i dagens anledning.

- Vi har ikke været der i mange år, men de laver rigtig god gourmetmad, siger Kandis-Johnny til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Kandis-Johnny ligger højt på hitlisten

Sommeren bliver travl

Ægteparret blev gift i pinsen 2014 i Bøvling Kirke efter at have dannet par i fire år, og sammen har de femårige Nicklas.

Til daglig arbejder Gitte Hansen, der er uddannet sosu-assistent, i psykiatrien i Thisted, men der bliver altså også plads til kvalitetstid med dansktopmusikeren.

Johnny Hansen går en travl sommer i møde, hvor kalenderen er fyldt op med spillejobs over hele landet, men der bliver også tid til næsten tre ugers ferie.

 

Ældste datter bliver hjemme

Her tager Kandis-Johnny hustruen og deres fælles søn Nicklas med til Alanya, hvor parret ejer en feriebolig, og med på turen kommer også teenagedatteren Caroline. 

Johnny Hansen har to døtre fra sit ægteskab med afdøde Helle Hansen, men hans ældste datter, Cecilie Hansen, får desværre ikke tid til at komme med i år.

Ud over de tre ugers ferie har Kandis-Johnny også planer om at spille på stranden i Alanya denne sommer.

LÆS MERE: Kandis-Johnny møder Hansi Hinterseer

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden