27. jan. 2016
Af Ken Richter

Kandis-Johnny fra Nashville: Min kuffert er væk

Johnny Hansen i Nashville
Johnny Hansen i Nashville
Foto: Henrik Sørensen
Johnny Hansen, der er stolt over at have fået to priser ved Dansktopshowet i Herning, er lige nu i Nashville, Tennessee for at indspille sange.

Dansktop-gruppen Kandis blev både Årets Dansktop Gruppe og fik prisen for Årets Dansktop Album ved gallashowet Dansktop Prisen 2016, som blev holdt i Boxen i Herning.

Johnny Hansen og Kandis var forhindret i selv at modtage prisen, men BILLED-BLADET har fanget Johnny i Nashville, hvor han er ovre for at indspille en ny CD med countrysange, og han er både glad og stolt over at have fået to fornemme priser.

- Det betyder rigtig meget for os. Det er en stor anerkendelse for os – vores fans og vores stil. Vi er meget stolte og rigtig kede af, at vi ikke kunne være der på selve aftenen.” siger Johnny Hansen til BILLED-BLADET.

Indspiller sange i USA

Turen til Nashville har været lidt af en prøvelse for Johnny Hansen, hans kone Gitte og Søren Bundgaard samt de medrejsende fra pladeselskabet Sony. På grund af snekaos i USA blev deres flyrute ændret, og de kom først frem efter 25 timers rejse. Da de så endelig var landet i Nashville, dukkede Johnny Hansens kuffert aldrig op.

- Vi brugte den første dag på at købe nyt country out-fit og nye underbukser til Johnny. Hans kuffert var blevet væk, og ingen kan finde den. Så det er lidt træls for ham, fortæller Henrik Sørensen fra Sony.

Tiden er knap i Nashville. På to dage skal Johnny Hansen nå at indsynge 18 sange, og han skal være hjemme igen på fredag, hvor Kandis spiller op til halfest i Otterup på Fyn.

LÆS MERE: Kandis-Johnny møder Hansi

Læs mere om: