Kandis-Johnny i sorg: Nær ven død af corona

Johnny Hansen

Johnny Hansen

Foto: Lars Horn
Johnny Hansen fra Kandis har mistet sin svenske kollega og ven, Thorleif Torstensson, som søndag bukkede under for corona-smitten.

Kandis-Johnny fik søndag den 10. januar en chokerende opringning. En time forinden var hans gode ven og kollega, Thorleif Torstensson, 71 år, forsanger i det svenske danseorkester, Thorleifs, afgået ved døden. Han overlevede ikke at være smittet med Covid-19. 

- Han var en utrolig hjertevarm person. Meget åben. Vi blev venner med det samme, fortæller Johnny Hansen. 

Han mødte første gang Thorleif Torstensson i 1997, da de begge deltog med henholdsvis Kandis og Thorleifs på en skandinavisk dansegalla i Håkons Hall i Lillehammer i Norge. Senere samme år inviterede Kandis det svenske orkester til Danmark, hvor de to orkestre optrådte sammen i Viborg og Slagelse. Kandis har også haft Thorleif Torstensson med på flere af sine pladeindspilninger. 

- Han blev lidt af et forbillede for os. Han var fantastisk, og jeg havde dyb respekt for ham. Han lærte mig, at publikum skal have dét, de skal have. Han tog sig for eksempel altid tid til at uddele billeder og få en lille snak med publikum i pauserne og efter sine optrædener, fortæller Johnny Hansen, som har lagt et billede af sin ven op på Instagram med ordene: Lidt trist over at mine gamle svenske ven Thorleif i dag er gået bort.

 

BILLED-BLADET har fået lov til at bringe teksten og billedet. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden