Kandis Johnny og Gitte – sønnen er morsyg

- Bimmer er en lille hyggefætter. Han vil være med, hvor det sker, og heldighvis er han begyndt at sove fra kl. 23 til 7, roser Gitte sin lille øjesten.
- Bimmer er en lille hyggefætter. Han vil være med, hvor det sker, og heldighvis er han begyndt at sove fra kl. 23 til 7, roser Gitte sin lille øjesten.
Foto: Niels Henrik Dam

BILLED-BLADET mødte den lille familie, der har brugt sommerferien til at finde rytmen sammen med deres lille dreng.

Fredag, 10. august 2012 - af Ken Richter

- Han er lidt morsyg, og han vil altid være mors dreng, er Gitte ganske sikker på, mens hun krammer lille Bimmer, som er den lille fyrs kælenavn, indtil han får sit rigtige navn, som Gitte og Johnny holder hemmeligt lidt endnu.

Ved fødslen, som foregik ved kejsersnit, vejede lille Bimmer 3350 gram, og nu to måneder senere er han en rigtig kraftkarl på 5850 gram og 51 centimeter lang.

- Han er et rigtig pragteksemplar, og han følger kurverne lige efter bogen. Det har hr. Hansen og jeg gjort godt, griner Gitte.

Hun er selv blevet 14 kilo lettere efter fødslen og mangler kun halvandet kilo i at have smidt alle 15,5 kilo, som hun tog på, mens hun var gravid.

- Jeg har ikke gjort andet end at ligge på sofaen med Bimmer og spist chokolade, fortæller Gitte, der er glad for, at hun uden problemer kan passe sit tøj igen.

Tre ugers sommerferie har også knyttet den lille familie tættere sammen.

- Det har været rart, at Johnny har været hjemme hele tiden. På den måde har vi alle tre lært hinanden bedre at kende. Så har vi sammen fundet en rytme i hverdagen med Bimmer, og vi er gode til at finde ud af det sammen og give hinanden plads. Johnny har været ude at spille golf, og jeg har været på små ture ned i byen, mens han har passet Bimmer.

 

Babyer går ikke i stykker

Ligesom det har været en kæmpe oplevelse for Gitte at blive mor for første gang, er det også en ny oplevelse for Johnny at blive far igen i en alder af 46 år. I forvejen har han døtrene Cecilie og Caroline på 19 og 15 år.

- Faktisk føler jeg, at jeg har mere overskud denne gang. Mens pigerne var helt små, drønede jeg rundt, fordi vi - Helle og jeg - både var ved at etablere os som familie, og jeg vidste ikke, hvor karrieren var på vej hen. Nu ved jeg, hvad det handler om, og jeg har flere gange måttet berolige Gitte, for babyer går altså ikke i stykker, bare fordi de er små. De kan holde til meget mere, end deres mor tror, griner Johnny.