3. sep. 2020
Af af

Kandis-Johnnys lille søn på scenen med far

Johnny Hansen med Nicklas og Gitte
Johnny Hansen med Nicklas og Gitte
Foto: Lars Horn
Næste generation hos Kandis-Johnny er stærkt på vej.

Først var der Bjørn - der med gruppen Bjørn & Okay fik hele Danmark til at synge med på "Den gule flyver" i Dansktoppens gyldne år. Så overtog sønnen, Johnny, poptronen med sit band Kandis. Og nu tyder meget på, at næste generation er stærkt på vej. På den måde er familieforetagendet ved at være fuldendt.

Far og mor er stolte

Normalt står Johnny Hansen nemlig ikke kun på scenen med Kandis. Han laver også utrolig mange shows med sin far, Bjørn Hansen, 76. Far og søn tager rundt i landet og optræder sammen. Noget, de to og deres fans er vilde med. Publikum er også især vilde med én bestemt ting. Nemlig Johnnys søn - og Bjørns barnebarn - otteårige Nicklas, der er på vej i fars og farfars fodspor.

– Nicklas har været oppe på scenen og synge med dem et par gange. Sidste gang sang han et stykke helt selv. Det kunne folk slet ikke stå for, fortæller en stolt Gitte.

Vil også lære fars sange

På scenen sang Nicklas en af sin farfars sange, og det fik tankerne i gang hos ham.

– Han har snakket med mig om, at han også hellere må lære flere af sin fars sange, så han ikke bliver ked af det, griner Gitte.

Stoltheden fra Johnny, Gitte og Bjørns side er ikke til at tage fejl af, og Nicklas elsker, når han kan tage sin fine blazer på og være med.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb36-forsider_1.jpg

Læs mere om: