Mandag, 8. november 2010 - af af Casper Nielsen

Karen Seebach: Derfor gik jeg fra Tommy

Karen Seebach

Karen Seebach

Foto: Ditte Capion-Damgaard
Karen Seebach har svært ved at tilgive den nu afdøde eksmand Tommy Seebach.

Fortællingen om Karen og Tommy Seebachs ægteskab, om Tommys liv i musikbranchen og om det triste punktum, det fik, da Tommys alkoholmisbrug satte ind, er blevet en del af historien om Melodi Grand Prix-legenden.

Karen Seebach mødte Tommy som 20-årig. Hun var nyligt udlært kommune-medarbejder og til jubilæumsbal i en ungdomsorganisation på Amager med Sir Henry and His Butlers på scenen. Tommy Seebach var 26 år og charmerede hende. På grund af hans alkoholmisbrug flyttede de fra hinanden inden hans død. Men de bevarede kontakten til det sidste.

Til Femina i denne uge fortæller poplegendens enke, Karen Seebach, om, hvorfor hun til sidst flyttede fra Tommy:

- Jeg måtte spørge mig selv, hvor er den person henne, jeg lærte at kende i sin tid - for hans begyndende misbrug fik ham til at ændre karakter. Jeg vidste, at jeg ville gå rigtig langt for ham, men samtidig indså jeg også, at hvis jeg skulle overleve, måtte jeg ændre på situationen. Jeg aner ikke, hvordan det var gået, hvis jeg var blevet for børnenes skyld. Men jeg vidste, at jeg var nødt til at have et liv, jeg kunne styre, for på det tidspunkt vidste jeg aldrig, hvad jeg kom hjem til. Det var ubehageligt, siger Karen til Femina.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Hvor Tommy og Karens søn, Rasmus Seebach, i sin sang "Den jeg er" åbenlyst tilgiver sin far, er Karen lidt mere forbeholden i sit svar til Femina.

- Jeg vil nok altid være ked af, at han ødelagde nogle rigtig gode år af mit, vores og vores børns liv. Og jeg vil nok også altid spørge mig selv "hvorfor", selvom jeg selvfølgelig godt kender noget af årsagen. Jeg har bestemt et godt liv nu - men der gik da en tid, inden jeg følte det sådan, siger Karen Seebach.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden