Søndag, 31. oktober 2010 - af af Casper Nielsen

Keld Heick valgte ferie frem for dansktop

Keld og Hilda Heick med børnebørnene Eliot og Storm

Keld og Hilda Heick med børnebørnene Eliot og Storm

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
En fest for dansktoppen uden Keld Heick er som et solur uden solskin. Det går ikke ...

Alligevel måtte seerne til DR's store underholdningsprogram "Sikk'n fest" nøjes med et båndet indslag med manden, der har tegnet dansktop-musikken gennem årtier.

- Keld og jeg valgte en ferie med vores ældste barnebarn Eliot i stedet for DR, men Keld var faktisk meget ked af, at han ikke kunne være der. Til gengæld nænnede vi altså heller ikke at skulle skuffe Eliot. Vi havde planlagt den ferie med ham for længst, siger Hilda Heick, da BILLED-BLADET fanger hende på telefonen i lufthavnen på den portugisiske ferie-ø Madeira.

Mens dansktop-kollegerne sang på scenen i DR's koncertsal, sad Keld Heick og Eliot foran en storskærm på Madeira og så favoritholdet FC København tabe Champions Leauge-kampen mod Barcelona med 0-2.

DR-udsendelsen blev nemlig optaget sidste onsdag, og her var Keld og Hilda for længst ude af landet. Hilda Heick var ikke inviteret til DR-koncerten, fordi hun og Keld først begyndte at optræde som en sangduo i 1981, og det var 1960'erne og 70'ernes musik, der blev fejret.

- Vi begyndte med nummeret "Do you speak english", og den 6. februar næste år har vi faktisk 30-års jubilæum, siger Hilda. Det skal fejres på en turné med Dario Campeotto, Kirsten Siggaard, Birthe Kjær og gemalerne samt Louise Espersen, der synger Gitte Hænnings sange.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden