Mandag, 27. november 2017 - af Juliane Olsen

Keld og Hilda Heick har besøgt Nepal med Folkekirkens Nødhjælp

Keld Heick og Hilda Heick

Keld Heick og Hilda Heick

Foto: Folkekirkens Nødhjælp
Musiker-parret Keld og Hilda Heick har for første gang gæstet Nepal for Folkekirkens Nødhjælp, da Hilda Heick er blevet ambassadør for organisationen.

Keld og Hilda Heick har netop afsluttet en rejse af de helt store, for ægteparret har nemlig gæstet Nepal for Folkekirkens Nødhjælp.

Den 71-årige Hilda Heick er i år blevet udnævnt som ambassadør for organisationen, og det er en begivenhedsrig tur, som ægteparret har været på.

- Vi har jo fulgt med, fx da jeg jordskælvet ramte Nepal tilbage i 2015. Keld og jeg har det sådan, at vi har været heldige i vores liv, siger Hilda Heick ifølge noedhjaelp.dk.

TV-program blev optaget til DK4

Over fem dage besøgte ægteparret familier, som har fået hjælp igennem Folkekirkens Nødhjælp blandt andet ”Giv en ged”-kampagnen.

Undervejs blev der produceret et TV-program, der skal sendes på DK4 i næste måned, og formålet er at vise, at ulandshjælp faktisk flytter noget.

Der er ingen tvivl om, at Hilda Heick har været meget imponeret over de kvinder, hun mødte under sit besøg i landet.

Selv kan hun levende genkalde sig minder om at være ung kvinde i Danmark, hvor det primært blev forventet af hende, at hun skulle stå i køkkenet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden