Lørdag, 30. juni 2018 - af Juliane Olsen

Keld og Hilda Heick: Sådan holder vi guldbryllup

Den 24. august kan Keld og Hilda Heick fejre, at de har været gift i 50 år, men der bliver ikke nogen stor fest af den grund.

At have været gift i 50 år og at kunne fejre guldbryllup er noget af en bedrift i vore dage, men Keld og Hilda Heick har ikke tænkt sig at gøre et stort nummer ud af den mærkedag.

Da BILLED-BLADET mødte ægteparret på Sølund Musik-Festival kunne de fortælle, at de ikke holder stor fest i anledning af deres guldbryllup.

- Det tager vi os altså ikke af. Vi har holdt så mange bryllupsdage, så det bliver nok noget helt stille og roligt, når vi når dertil, sagde Hilda Heick.

Heick-parret er flyttet fra Sverige

Det var ægteparrets sidste spillejob inden en velfortjent ferie, som de blandt andet kan nyde i deres nybyggede bolig.

I foråret flyttede Keld og Hilda Heick nemlig tilbage til Danmark fra Sverige, hvor de havde boet i en årrække for at være tæt på børnebørnene.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Nu har de bygget deres drømmehjem i Trørød i Nordsjælland, og det slår de fast, at der bliver deres sidste.

Børnebørnene er blevet store

Keld og Hilda Heick mødte hinanden i 2. klasse, og de blev siden kærester i 1961 samt forældre til datteren Annette Heick.

Hun har føjet børnebørnene Storm og Eliot til flokken, og de to sønner er i dag 14 og ni år, så de har ikke helt så meget brug for mormor og morfar længere.

Men det kan jo være, at de finder tid til at overraske de to, når guldbrylluppet nærmer sig – her fra BILLED-BLADET skal der i hvert fald lyde et stort tillykke.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden