Lørdag, 21. oktober 2017 - af Juliane Olsen

Keld og Hilda Heicks flytteplaner er blevet udskudt

Keld og Hilda Heick.
Keld og Hilda Heick.
Foto: Birger Storm
Musiker-parret Keld og Hilda Heick vil flytte tilbage til Danmark, men deres flytteplaner er i første omgang blevet udskudt på grund af en forurening i jorden.

Snart har ægteparret Heick planer om at flytte hjem til Danmark efter at have boet syd for Malmø i Sverige i godt seks år. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Her har de været naboer til datter Annette Heick og hendes familie bestående af ægtemanden Jesper Vollmer samt børnene Storm og Eliot.

Ægteparret er i fuld gang med at bygge et nyt hus på en grund i den nordsjællandske by Trørød, men planerne er desværre blevet udfordret af en forurening i jorden.

Ægteparret Heick glæder sig til at vende hjem

- Men nu skulle det være på plads, og vi glæder os til nyt hus og ny have. Vi elsker jo især at starte forfra med en ny have, siger Hilda Heick til BILLED-BLADET.

Selv om ægteparret Heick kommer til at savne deres datter, svigersøn og børnebørn, så glæder de sig alligevel til at vende snuderne hjem mod Danmark.

De har nemlig savnet steder at gå ture i Malmø, og så har det været en kostbar affære regelmæssigt at køre over Øresundsbroen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Børnebørnene er blevet store

– Det bliver dejligt at flytte hjem. Vi glæder os, siger Hilda Heick.

Ægteparret Heick havde på forhånd lovet hinanden, at de højst skulle opholde sig ti år i Sverige, for det var nemlig blot meningen, at de skulle bo der, mens børnene var små.

Nu er Storm og Eliot blevet henholdsvis otte og 13 år, og de har derfor ikke så meget brug for deres bedsteforældre, som de har haft, så nu kalder Danmark igen på ægteparret.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden