Lørdag, 13. juli 2019 — af Ulrik Ulriksen

Keld og Hilda tog fusen på alle: Hvad lavede de dog dér?

Foto: Thomas Laursen
De fleste danskere har en helt særlig opfattelse af Keld og Hilda Heick, som er synonym med dansktop-musik. Keld og Hilda er dog til andet end den bløde musikgenre, så derfor dukkede de op til årets mest hårdtpumpede rockkoncert i København.

Langskæggede og læderbestøvlede mænd med tatoveringer på overarmene stod i kø sammen med kontant udseende kvinder i stramme jeans og sorte t-shirts, da der i Parken i København var koncert med de seje gutter fra rockbandet Metallica. Også flere af de mange VIP-gæster var klædt passende på til årets mest hårdtpumpede rockkoncert i den danske hovedstad. Og så midt i det hele blev det vilde udtryk ved Parken afbrudt for en stund, da Keld og Hilda Heick dukkede op og fik alle omkringstående til et vippe et par ekstra gange med øjenlågene. Dansktop-parrets ankomst til parken var for at sige det mildt noget af en overraskelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Keld og Hilda grinede

Keld og Hilda kunne ikke lade være med at grine, da de så journalister og fotografers måbende udtryk. - Vi er til al slags rockmusik, og jeg er jo gammel rocker, sagde Keld, der har lyttet til Metallicas musik gennem mange år. - Vi er helt almindelige fans, og vi glæder os til at opleve musikken og stemningen i Parken. Jeg håber, at de spiller "Whisky in the Jar", sagde Keld Heick, før han og Hilda stillede op til et særligt billede, hvor de kastede med rå rocker-håndtegn.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Skøn ferie i Italien

Keld og Hilda har haft en skøn sommerferie allerede, og de har både nydt dejlige dage i det sydlige Europa samt hjemme i Danmark. Parret har således holdt ferie i Italien samt på solskinsøen Bornholm.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden