Søndag, 7. oktober 2018 — af Malan Joensen

Kim Larsen-mindekoncert: Det bliver en historisk aften

Kim Larsen
Kim Larsen
Arkivfoto: Lars Aarø
Forberedelserne til den store Kim Larsen-mindekoncert på Rådhuspladsen er i fuld gang.

Søndag summer Rådhuspladsen i København af aktivitet forud for det store arrangement "Som et strejf af en dråbe - Danmark synger farvel til Kim Larsen", der finder sted søndag aften.

Der har været vejafspærringer siden lørdag aften, og man forventer mange deltagere til mindekoncerten.

DR’s underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, udtaler til dr.dk:

- Det bliver en historisk aften! Man kommer til at opleve noget af al den fantastiske musik, som Kim Larsen har skrevet gennem tiderne. Der kommer mange dygtige danske kunstnere og optræder - og vi bliver rigtig mange, der sammen skal synge de klenodier, som Kim Larsens sange er.

Koncerten finder sted fra klokken  19.30-21.00, og DR har tidligere oplyst, at der vil blive opstillet storskærme i Aalborg, Aarhus og Odense, hvor man kan samles og se koncerten live.
  Arrangementet på Rådhuspladsen er gratis, og der vil også omkring pladsen i København blive stillet storskærme op, så mange har mulighed for at være med.  

Få opdateringer om trafik og praktisk information

  Man kan holde sig orienteret om trafikomlægning, handicapforhold og få andre praktiske informationer på dr.dk/larsen.    Her gøres der også opmærksom på, at selv om arrangementet er gratis, kan det af sikkerhedshensyn blive nødvendigt at regulere tilstrømningen til Rådhuspladsen, hvis der er for mange deltagere. Derfor anbefales det også, at man møder op i god tid.   Koncerten sendes direkte på DR1, DRTV og radioens P4, og danskere i udlandet har også mulighed for at følge med via DRTV på nettet, fordi DR åbner for tilgang uden for Danmarks grænser, når koncerten sendes.   De optrædende kunstere er Magtens Korridorer, The Minds of 99, Love Shop, Michael Falch, Oh Land, Mattias Kolstrup, Caroline Henderson, Carl Emil Petersen, Mette Lindberg og Kira Skov, Rasmus Walter, Rasmus Nøhr, Kwamie Liv, Dorthe Gerlach og DR Pigekoret. Vært er Mads Steffensen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden