3. okt. 2017
Af Juliane Olsen

Kim Larsens søn udgiver single med kendt musiker

Hjalmer Larsen
Hjalmer Larsen
Foto: Claus Fisker
Den nyligt debuterede musiker Hjalmer udgiver nu singlen ”Smukkeste Problem” i samarbejde med musikeren Shaka Loveless.

Kim Larsens næstyngste søn, 21-årige Hjalmer Larsen, debuterede i foråret som musiker, og siden har karrieren taget fart.

Efter en veloverstået sommersæson rundt på den danske musikscene udgiver Hjalmer nu singlen ”Smukkeste Problem” i samarbejde med Shaka Loveless.

- ”Smukkeste Problem” er ude, og Shaka Loveless er med på holdet. Håber I taget godt imod den, skriver Hjalmer på Facebook.

Hjalmer Larsen skriver om forelskelse

I videoen, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses Hjalmer og Shaka Loveless med hver sin guitar, mens de spiller det ørehængende nummer.

”Smukkeste Problem” handler om den stormende forelskelse, der altid rammer, når man lige har bestemt sig for, at det skulle være anderledes.

Sangen er både skrevet og sunget i samarbejde med Shaka Loveless, og det har været særdeles lærerigt for den unge musiker.

Numrene har haft stor succes

Singlen udkom den 29. september, og den unge musiker har ventet længe på at dele sin nye musik med alle.

I forvejen har han nydt stor succes med numre som ”Hjem til en anden”, ”Marie” og ”Hvis du går”, som han har spillet hen over sommeren.

Snart venter der en efterårsturné for unge Hjalmer, der starter ud den 2. november i Struer og slutter den 2. december i Greve.

Læs mere om: