Kirsten Siggaard afslører: Sådan går det med kærligheden

Kirsten Siggaard.

Kirsten Siggaard.

Foto: Hanne Juul
Sangerinden Kirsten Siggaard fik oprettet en Tinder-profil i TV3-programmet ”Til middag hos”, og den har hun senere brugt til at møde søde mænd.

Kirsten Siggaard tog det med et smil, da hendes gæster i tirsdagens afsnit af ”Til middag hos” på TV3 oprettede en profil til hende på datingappen Tinder.  

I programmet havde den 66-årige sangerinde besøg af Annette Heick, Michael Maze og Anders Stjernholm, og de besluttede sig for at lege Kirsten Giftekniv ved at finde et match til den kendte singlekvinde på Tinder. Det lykkedes til sidst i programmet.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Men ham har jeg nu aldrig mødtes med, fortæller Kirsten Siggaard til BILLED-BLADET og tilføjer med et grin:

- Jeg troede bare, det var for sjov, at de oprettede en profil til mig, men jeg var jo nysgerrig, det må jeg sige.

Dates på stranden

Ja, faktisk var Kirsten Siggaard så nysgerrig, at hun besluttede sig for at beholde Tinder-appen på mobiltelefonen efterfølgende. Og det har resulteret i flere dates.

- Jeg har brugt Tinder lidt, og jeg har kun mødt venlige mennesker. Så går man en tur langs stranden, og så siger man tak. Så har man fundet ud af, om der er kemi, og om man skal mødes igen, fortæller sangerinden og tilføjer med et smil:

- Det, jeg har været ude for, er fint og sobert. Det har været et par rare mænd, jeg har gået tur med. Det er ikke blevet til mere end det, men det har ikke skræmt mig. 

Blev skilt fra ægtemanden

Kirsten Siggaard blev i 2017 skilt fra ægtemanden gennem 38 år, Jørgen Andersen. De har to sønner sammen. 

"Til middag hos" kan ses på TV3 mandag-torsdag kl. 19.00. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden