1. mar. 2018
Af Juliane Olsen

Klar igen: Kim Larsen tilbage på scenen efter sygdom

Kim Larsen
Kim Larsen
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Musikeren Kim Larsen er ramt af prostatakræft, men torsdag morgen er det blevet offentliggjort, at han skal give sommerkoncert i Tivoli.

Den 72-årige musiker Kim Larsen offentliggjorde i starten af januar, at han er ramt af prostatakræft og derfor har måtte aflyse sine koncerter i årets første måneder.

Det var dog stadig Kim Larsens plan, at han ville gennemføre sine planlagte sommerkoncerter, og nu er der blevet føjet endnu en til programmet.

Ifølge en pressemeddelelse fra Tivoli vil han gå på scenen ved Plænen i den gamle have den 13. juli, og det bliver nok til stor glæde for hans trofaste publikum.

Bandet ser frem til sommerkoncerter

- Der forventes mange fans til Kim Larsen, hvor alle opfordres til at komme i god tid før koncertstart, fremgår det af pressemeddelelsen.

I februar kom det da også frem, at musikeren fulgte sine rekreationsplaner fint, og at han og bandet derfor så frem til at give sommerkoncerter.

Prostatakræft er den hyppigste kræftform hos mænd i Danmark, og kræftformen udvikler sig meget langsomt.

Flere navne kommer til Tivoli

Det hedder sig generelt, at sygdommen ikke er en, man dør af men med, da den generelt rammer ældre mænd.

Ud over Kim Larsen vil også det norske popband a-ha, Lis Sørensen, Stine Bramsen og Burhan G give sommerkoncert i haven.

Den kræftramte musiker har planer om at genoptage sit koncertprogram den 28. juni i Nyborg, og desuden er det blevet offentliggjort, at han også vil optræde på Smukfest.

Læs mere om: