Kommentatoren Ole Tøpholm er blevet rask

Ole Tøpholm.

Ole Tøpholm.

Arkivfoto: AOP
Monte Carlo kommenterer Eurovision Song Contest på DR3 hele aftenen.

De seneste uger har været et mareridt for Ole Tøpholm. DRs faste Grand Prix-kommentator siden 2011 er ramt af en virus på stemmebåndet, så han ikke har kunnet være med til Eurovision-festen i B&W Hallerne.

Men nu er kvalerne forbi, og han er meldt nok rask til at vende tilbage til mikrofonen i kommentatorboksen til aftenens finale.

- Jeg tror nu på, at min stemme vil kunne holde til en glad dansk aften. Derfor er jeg klar til for fjerde år i træk at guide seerne igennem showet, siger Ole Tøpholm til dr.dk/grandprix efter den sidste generalprøve lørdag eftermiddag.

Har haft taleforbud

Ole Tøpholm har haft taleforbud, så semifinalerne tirsdag og torsdag har P4-værten Anders Bisgaard måttet tage sig af. Men nu må Tøpholm speake igen.

- Jeg lyder stadig en smule småforkølet, men jeg har prøvet det, der var værre på en Radioavis-vagt. Så jeg glæder mig, siger Tøpholm, der til hverdag er nyhedsvært i DR.

DR1 varmer op til Eurovision-finalen fra kl. 19. Under showet kan du komme inden for i Ole Tøpholms kommentatorboks med webcam. Og lige efter finalen sendes 'Efterfesten' med Louise Wolff og Sisse Sejr-Nørgaard direkte med stemning, gæster og vinderinterview på DR3.

Hele konkurrencen bliver selvfølgelig sendt på DR1, men også DR3 sender showet. Men på DR3 bliver det kommenteret af radio-stjernerne bag det populære program Monte Carlo – alias Peter Falktoft og Esben Bjerre.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden