Torsdag, 22. december 2022 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Lars H.U.G. klassiker har fået nye klæder: Nu reagerer han med skør video

Lars H.U.G
Lars H.U.G.
Foto: Mikael Rieck og Claus Bech/Ritzau Scanpix
Julehumøret har i dén grad ramt Lars H.U.G, som i torsdagens udgave af ”Go’ Morgen Danmark” sendte en helt særlig hilsen til dansk band.

”Backwards”, ”Natsværmer”, ”? Er Lykken så Lunefuld”, ”Elsker dig for evigt”.

Lars H.U.G har skrevet den ene klassiker efter den anden, og gjort flere af sine hits til udødelige toner i mange menneskers hjerter.

Derfor er det på mange måder vovet som musiker at kaste sig ud i at lave et cover-nummer af en af Lars H.U.G’s mange sange. Og måske særligt, hvis det drejer sig om kærlighedsnummeret ”Elsker dig for evigt”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke desto mindre dét, det danske band ”Ganger” har gjort.

I forbindelse med den nye danske film ”Elsker dig for tiden”, der netop har fået premiere i biograferne landet over, fik bandet nemlig en forespørgsel fra instruktørduoen bag filmen, Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag, på netop at lave en ny og moderne version af H.U.G’s kærligheds-klassiker.

Torsdag morgen var bandet på besøg i ”Go’ Morgen Danmark”, hvor de fortalte, at de da også havde haft deres betænkeligheder ved at springe ud i opgaven, og i første omgang faktisk havde sagt nej.

Efter et møde med Julie Rubæk og Jesper Zuschlag endte de dog med at takkede ja til udfordringen, som indtil videre kun har bragt roser med sig.

Og faktisk også fra Lars H.U.G selv.

En nisse dukker op

”Go’ Morgen Danmark” havde nemlig kontaktet Lars H.U.G, og det endte måske lidt anderledes, end de havde regnet med. Det er nemlig H.U.G i forklædning, der dukker op i en video i programmet.

På Instagram har de lagt videoen ud, og her kan man se Lars H.U.G forklædt som julemanden, der skulle hilse fra Lars, og fortælle, at han også er glad for, at Ganger synes, at det er en god sang.

Afslutningsvis fortæller han også, at når en sang først er lavet, så er det ikke ens egen længere. Så er det alle andres. Så de skulle endelig bare give den gas.

Du kan se det sjove indslag fra ”Go’ Morgen Danmark” lige HER.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden