Onsdag, 27. marts 2013 - af af Juliane Olsen, Newsdesk, Aller Media

Le Gammeltoft: Min forlovede, er så sej

Le Gammeltoft

Le Gammeltoft

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
DJ’en Le Gammeltoft er valgt til at være vært ved årets P3 Guld-prisuddeling på DR3, og hun har god støtte i sit bagland under forberedelserne til den store aften.

Det er fantastisk snart at skulle være vært for P3 Guld-prisuddelingen, men det er bestemt også fantastisk at have en lille datter og en hengiven forlovet. Det kan den 34-årige DJ Le Gammeltoft skrive under på, for lige nu er hun i fuld gang med forberedelserne op til det store show, som løber af stabelen den 27. marts. Selv om hun har været igennem en stor omvæltning i sit liv i forbindelse med fødslen af datteren Filippa i april sidste år, så formår hun at holde alle boldene i luften.

- Det sætter tingene i perspektiv at blive mor. Jeg har fundet ud af, at jorden ikke kun drejer sig om mig. Det har givet mig en større ro og respekt for min krop. Jeg behandler bare mig selv bedre nu. Som teenager og i tyverne er man jo ret selvoptaget, og det er da også skideskægt at gå ud og være lækker i byen, men når jeg kommer hjem og ser sådan en lille trold smile til mig, så er det jo fuldstændigt ligegyldigt, siger Le Gammeltoft til Alive.dk.

Samtidig fortæller hun, at hun glæder sig helt vildt til at træde ind i sin rolle som vært sammen med P3-værten Sara Bro, og at der lige nu venter et stort arbejde forude. Ikke mindst glæder Le Gammeltoft sig, fordi hun har drømt om blive vært for P3 Guld i meget lang tid, og med sit store kendskab til den moderne musikkultur, er hun ikke i tvivl om, at hun sagtens kan gennemføre det til punkt og prikke. Der er kun et enkelt element, der lige nu volder bekymringer.

- Hvad fanden tager man på? Jeg tænker noget festligt eller en kjole, men jeg skal helst ikke være for fin. Det skal ikke være noget, som hænger i Illum. Jeg vil gerne udstråle min personlighed, for både Sara og jeg er jo nogle cool piger. Min stil er enkel og rocket, og jeg er aldrig for fin, så jeg bliver nødt til at huske mig selv i hele kjole-helvedet, for det damede er bare slet ikke mig, siger den kommende vært.

Er helt sig selv

Le Gammeltoft kan da også få gode råd og vejledning inden den store aften af sin forlovede Jesper Backer, der arbejder indenfor modebranchen.  Han har nemlig helt styr på, hvad han synes klæder sin tilkomne.

- Min forlovede bakker mig hele tiden op og siger, at jeg er skideflot i det tøj, jeg har på. Sådan skal det være at være i et forhold.  Hår og make-up skal være enkel, for jeg synes hurtigt, at jeg kan blive for make-uppet. Jeg synes, at tøj kan være en stærk måde at udstråle sig selv på, men ellers tænker jeg ikke så meget over det.  Jeg er ikke feministisk eller noget i den stil. Jeg er bare Le, og jeg tænker, at folk vil se mig, fordi jeg er mig, siger hun.

Modet til bare at være Le, har hun i højere grad fundet, efter hun blev mor til Filipa. Le Gammeltoft fortæller, at hun med årene er blevet mere modig omkring at hvile i sin identitet som kvinde og at udstråle den sårbarhed som følger med, fordi hun er blevet mere moden og har fået større selvværd.

Men det er bestemt også hendes bedre halvdels fortjeneste. Hun i sin tid faldt pladask for sin forlovede efter at være blevet inviteret på date med hjemmelavet pizza og te og ved efterfølgende meget hurtigt at opleve hans hudløse ærlighed omkring sine tidligere forhold.

- Jeg lagde straks mærke til hans gennemslagskraft. Der var bare ingen spil, og vi blev ret hurtigt kærester. Der var en god ro over det. Jeg har aldrig været i tvivl med ham. Vi ligner hinanden meget, fordi vi begge er meget sociale og elsker, når livet er rock ’n’ roll. Vi kan let blive overstadige, men samtidig har vi en base derhjemme, hvor vi finder kærligheden og glæden. Vi har en lille familie nu, og vi er gode til at lytte til hinanden. Han er bare så sej, siger Le Gammeltoft.

Ud over opgaven som vært på P3 Guld har danskerne kunnet opleve Le Gammeltoft som vært på radioprogrammerne Smag på P3 og Unga Bunga, og desuden har hun været hjælpedommer for Pernille Rosendahl i X Factor 2011.

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden