Søndag, 1. september 2013 - af Jan Bergman

Lene Nystrøm: Min gode barndom har reddet mig

Lene Nystrøm Rasted
Lene Nystrøm Rasted
Foto: Jeppe Michael Jensen
I slutningen af 1990´erne fik Lene Nystrøm turbo på karrieren, da hun sammen med popgruppen Aqua gik verden rundet med monsterhittet ”Barbiegirl”.

Siden har Lene Nystrøm oplevet både nedture og karrieremæssige opture, men Aqua-dagene ser for alvor ud til at være endelige.

Siden har vi oplevet den dygtige kunstner som ”The Voice”-dommer herhjemme, men også i moderlandet Norge, er Lenen ved at indtage rollen som mentor i det kendte musikprogram.

Da hun sagde ja til at deltage i den norske udgave af ”The Voice” måtte Lene Nystrøm først tage et opgør med sig selv. Det fortæller hun om til det norske Dagbladet.

Og beslutningen var ikke let for Lene, der sammenligner det med at kaste sig selv for løverne.

- Jeg er en følelsesmæssig person og jeg kan ikke efterlade en del af mig selv derhjemme. Det er Lene Nystrøm som sidder i mentor-stolen, både som individ og mentor, siger hun til Dagbladet.

- Folk vil sikkert bemærke, at jeg er en følelsesmæssig person. Jeg har ikke alle de grænser, jeg ville ønske, jeg havde, tilføjer hun.

At Lene har formået at fastholde begge ben på jorden skyldes, ifølge hende selv, at hun har haft en tryg barndom.

Til trods for offentliggørelsen af ​​nøgen fotos og hele medie-cirkusset omkring hende, mener hun, at hun dybest set er den samme person nu, som hun var for tyve år siden.

- Mine grundlæggende værdier, som menneske, er overhovedet ikke ændret, og det er jeg taknemmelig for. Jeg kunne have været gået helt til grunde. Jeg tror, at hvis jeg ikke kom fra Norge med så sunde værdier og sådan en sund opdragelse, ville jeg have været en helt anden person i dag, siger Lene til Dagbladet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden