Torsdag, 22. november 2012 — af af Casper Nielsen

Lene Nystrøm skældt ud for at bande

Lene Nystrøm Rasted
Lene Nystrøm Rasted
Foto:AOP
Voice-dommer Lene Nystrøm fik en påtale af sin manager, fordi hun brugte bandeord på direkte TV i lørdags.

Lene Nystrøm skal have vasket sin mund med AQUA og sæbe. I al fald hvis det står til hendes manager, der ikke er glad for de bandeord, sangerinden fyrer af under "Voice"-udsendelserne.

- Jeg blev skældt lidt ud efter showet af min manager Alex. Han synes vist, jeg sagde "fuck" og "sgu" lidt for mange gange. Men det lægger jeg ikke selv mærke til, når man sidder ved siden af L.O.C., der spytter bandeord ud i hver anden sætning, siger Lene Nystrøm til tv2.dk

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I det hele taget var der meget opmærksomhed om Aqua-stjernen i lørdags. Da showet begyndte, kom Xander med en skarp kommentar om, at Lene var fuld.

- Jeg ved ikke, hvorfor han sagde det. Jeg havde fået et glas hvidvin før showet, men nu kommer kløerne åbenbart frem. Xander følte vist, at han havde brug for at give lidt igen, lød det fra Lene Nystrøm - med endnu et glas hvidvin i hånden.

De to coaches var på nakken af hinanden i udsendelsen, men:

- Det skal man ikke lægge meget i. Jeg er lidt småforelsket i Xander, og det er bare godt fjernsyn, hvis vi er lidt efter hinanden. Men vi er jo voksne mennesker - eller nogen af os er i hvert fald, siger Lene og tilføjer om sin finaledeltager Christian.

- Jeg er stolt. af ham - nej, jeg er fuckin' stolt …

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden