17. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Lighthouse X: Vi har allerede vundet

Lighthouse X
Lighthouse X
Foto: AOP
Selv om den danske gruppe Lighthouse X ikke kom videre end semifinalen, så føler drengene alligevel, at de har vundet på deres egen måde.
Det blev ikke til en finaleplads for Johannes Nymark, Søren Bregendahl og Martin Skriver fra gruppen Lighthouse X i årets Eurovision Song Contest. Men der er ingen sure miner hos gruppens medlemmer, for de føler, at de er kommet ud med deres egentlige budskab. - VI VANDT! Ja, det gjorde vi faktisk. Uanset resultatet af Eurovison Song Contest så hersker følelsen af sejr, fremgår det af gruppens Facebook-side. LÆS MERE: Lighthouse X før semifinalen: Vi er klar!

Lighthouse X har berørt Danmark

Igennem de seneste fire år føler medlemmerne af Lighthouse X, at de har spredt et budskab om sammenhold, kærlighed, tillid og tolerance. Højdepunktet har været de seneste par uger, efter gruppen har turneret Danmark tyndt, hvor de har mødt og sunget for børn, unge og voksne. Disse grupper har alle været berørt af svære emner i deres liv, som alle gruppens medlemmer har kunnet sætte sig ind i. Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til! Lighthouse X har set forandringen Ved virkelig at lytte til hinanden og ved at etablere en dialog, der gør os åbne for alle de ting, der begejstrer og skræmmer os, kan der ifølge Lighthouse X ske en positiv forandring. Selv oplever gruppen, at de har set forandring i øjnene på de mennesker, de har mødt, og selv følt det i deres egne hjerter. Kærlighed er i deres optik en naturkraft, der er mere kraftfuld end noget andet, og alle besidder den kraft, fremgår det af teksten på Facebook.

Læs mere om: