Fredag, 7. august 2009 — af af Signe Ravn

Lina Rafn er gravid

Lina Rafn
Lina Rafn
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Infernal-sangerinden Lina Rafn fik sig en glædelig overraskelse, da hun fandt ud af, at hun er gravid.

Lina Rafn har tidligere fortalt, at hun gerne ville være mor, men ikke regnede med, at det ville ske de næste par år. Ikke desto mindre afslører sangerinden nu, at hun er blevet gravid. En lykkelig begivenhed, der dog ikke var planlagt.

"Det første, jeg tænkte, var: 'Kan jeg virkelig være så heldig? At det er kommet så problemfrit', fordi jeg synes, jo ældre jeg er blevet, jo mere har jeg hørt alle steder, at jo ældre man bliver, jo sværere er det. Jeg var virkelig bange for, om jeg kunne," fortæller Lina Rafn til soendagsavisen.dk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Det næste jeg tænkte var selvfølgelig 'shit! Hvad med bandet'? For jeg ved, at uanset hvad fanden vi gør, så SKAL vi spille en sommer næste år, for ellers vælter korthuset økonomisk. Så jeg var rigtig taknemmelig, da jeg kunne se, at det godt kan lade sig gøre," erkender Lina overfor soendagsavisen.dk, der er fortrøstningsfuld og regner med at planlægge sig ud af logistiske problemer: "Jeg skal ikke stresse over noget. Der skal være plads til at sige 'jeg er blevet mor'."

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden