16. dec. 2015
Af Casper Nielsen

Lina Rafn: Glæder mig til X Factor i sofaen

Line Rafn.
Line Rafn.
Foto: Lars H. Laursen
Lina Rafn er vant til at finde stjernerne i "X Factor", men glæder sig i år til at følge med fra sofaen derhjemme, fortalte musikeren, da hun var til premiere på ”Star Wars: The Force Awakens”.

Lina Rafn havde behørigt klædt sig på i stjerne-dekoreret Pierre Balmain kjole, da hun var til premiere på den ny Star Wars film ”The Force Awakens” i CinemaxX i København.

Infernal sangerinden glædede sig til at se stjernekrigerne Han Solo, Chewbacca og prinsesse Lea på lærredet, men hun ser også frem til 2016, hvor der står musik i stjernerne for hende:

- Jeg glæder mig til at se "X Factor" hjemme fra sofaen i år, hvis jeg da kan få min mand Kasper til at putte vores datter, siger Lina Rafn, der droppede dommer-rollen, fordi arbejdet kolliderede med en akustisk turné, hun skulle på med sit band Infernal.

Ny sangerinde

I stedet bliver det bliver den 31-årige sangerinde Mette Lindberg, der er kendt fra bandet The Asteroids Galaxy Tour, der overtager Linas rolle, når der er premiere den 8. januar 2016.
- Næste år skal vi bare skrive sange, og arbejde i studiet. Vi har ingen turnér, men har så mange sange, som ikke passer til Infernal, men som vi kan begynde at udgive under pseudonym, fortalte Lina, inden hun begav sig ud i en galakse langt, langt væk ...

Læs mere: Lina Rafns svære valg

Læs mere om: