Mandag, 5. oktober 2015 — af Casper Nielsen

Lotte Reimar pavestolt af ”smølfefar”

Lotte Reimar
Lotte Reimar glad for far.
foto: Martin Høien
Lotte Reimar var ikke altid glad for at være Johnny Reimars datter, da hun var lille, men i dag er hun "pavestolt”.

Lotte Reimar optrådte som smølf sammen med sin far, Johnny Reimar, da hun var lille.

Men på sin Facebook skriver hun, at det ikke altid var det fedeste.

- Når man er barn, vil bare helst være ligesom alle de andre. Det var ikke altid fedt at være hende der ’smølfekongens datter’!

Jeg var altid lidt tvivl om, hvorvidt et ny ven nu kunne li’ mig, fordi jeg var mig… eller fordi det var spændende at komme hjem til Johnny Reimar. Jeg kunne have gravet mig ned i et musehul, når jeg som stor teenager kom til fest og alle synes at det var skide sjovt, at spille ’Sikke’n fest’, skriver Lotte Reimar.

I dag er det ændret totalt.

- Jeg er så pavestolt af min dejlige far og underskriver gerne en mail ’smølfekongens datter med de store patter’. Han har gjort det godt, har været en dygtig forretningsmand, og skabt glæde hos mange.

Lotte Reimar skriver sit indlæg på baggrund af den nye bog, som Johnny Reimar netop har udgivet, ”Stjernemøder”, hvori han fortæller underholdende anekdoter om et langt liv i show-biz og alle dem, han undervejs har mødt.

- Jeg har måske hørt alle de sjove historier før, men jeg kan høre dem 100 gange mere. Tillykke med bogen, min dejligste farmand….jeg elsker dig overalt på jorden, skriver Lotte Reimar.

Smølfepladen er stadig den bedstsælgende

Til BILLED BLADET fortæller Johnny Reimar:

- Egentlig var det korpigerne fra mine partyshows, der var inde i smølfedragterne, men da de skulle have sommerferie, inviterede jeg mine børn med. Vi fik syet nogle mindre dragter, også en babysmølfedragt så min dengang yngste søn, Mikkel, kunne være med. Børnene syntes, det var en herlig måde at rejse rundt med deres far på. De blev feteret, og vi boede på hotel med swimmingpool. Men en enkelt gang havde jeg nu svært ved at koncentrere mig, da jeg igennem øjet på en af smølfernes dragter kunne se, at min ældste søn stod og græd, mens vi mimede og dansede til lydsporet.

Det viste sig, at han og Lotte havde været oppe at slås før showet. Så det var altså ikke, fordi han var ked af at optræde. Den første smølfeplade er stadig mit mest solgte album nogensinde med langt over 100.000 kopier. Efter ti år ebbede interessen ud, og jeg lagde dem på hylden. Og da interessen genopstod, kunne jeg ikke få rettighederne igen. Alligevel har det været en smølfegod forretning for mig.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden