Mandag, 1. november 2010 - af af Hanne Rask

Lykkelig Erann DD: Den eneste ene findes

Erann Drori med Lizette.

Erann Drori med Lizette.

Foto: Ole Bjørk
Kærligheden overvinder alt – hvis man er så heldig at have fundet den rette.

Og så heldig er den 43-årige sanger. Med kærlighed overvandt han smerten over at miste både sin bror og sin bedste ven.

- Det er et syret liv, vi har kørende, siger Erann og læner sig forpustet tilbage i stolen, mens han smiler. For faktisk kan han godt lide, at der hersker kaos i hjemmet i Vedbæk. Han og fru Lizette skal hele tiden kombinere og koordinere deres tid. De er begge meget på farten, og der er en logistik, der skal gå op, når der også er tre børn involveret.

Men han har overskuddet til det. Han er en mand fuld af kærlighed, og han er omgivet af den. I sin kone har han mødt sin sjæleven, og deres kærlighed hviler i sig selv. Og selv om han synes, det lyder fortærsket, når han siger det for 4000. gang, er det bare, sådan det er.

- Jeg har været meget heldig. Det gælder jo om at opnå at elske og blive elsket. Vi kæmper da også vildt for det og har masser af diskussioner og skænderier om alt muligt. Ikke mindst om alt det, der skal gå op. Men der går aldrig mere end 24 timer, før vi kysse-møsser igen.

- Jeg forstår ikke, folk bliver i forhold, hvor de ikke er elsket. Den eneste ene findes. Det er 100.000 procent sikkert. Men det er selvfølgelig ikke sikkert, at man er så heldig at møde vedkommende. Og det betyder heller ikke, at man ikke skal kæmpe for forholdet. Det skal plejes hver dag. Man skal være fed hele tiden, griner Erann - og mener det.

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden