Mandag, 16. november 2015 — af af Karina Didriksen

Madonna besøger Danmark

Madonna.
Madonna.
Foto: AOP
Den 57-årige popdronning Madonna optræder mandag aften i Jyske Bank Boxen i Herning.

Det er 32 år siden, at Madonna udgav sit første album, men selv om der er gået tre årtier, så ser hun stadig fantastisk ud og har fuld fart på karrieren.

Mandag aften gæster den 57-årige britiske sangerinde Jyske Bank Boxen i Herning med sin Rebel Heart Tour 2015. Det er hendes 10. verdensomspændende turné.

Popdronningen optrådte lørdag i Sveriges hovedstad Stockholm, men det var tæt på, at koncertgængerne var gået glip af den musikalske oplevelse.

Madonna tæt på at aflyse koncert

Madonna overvejede at aflyse koncerten i Sverige i kølvandet på terrorangrebene i Paris dagen før.

- Jeg ville have aflyst min koncert i aften, men så tænkte jeg ”hvorfor skal jeg give det til dem? Hvorfor skal jeg give dem lov til at stoppe mig og stoppe os i at nyde friheden?”, sagde en berørt Madonna ifølge tv2.dk, da hun stod på scenen foran de 40.000 tilskuere.

Når sangerinden i aften optræder i Herning, så er det fjerde gang, at hun giver koncert på dansk grund.

Madonna er mor til fire

Madonna, der er født Madonna Louise Ciccone den 16. august 1958, brød igennem med sange som ”Holiday” og ”Lucky Star” i 1983.  

Ud over karrieren, så fylder hendes fire børn naturligvis også meget i hendes liv. Hun er mor til de biologiske børn Lourdes, 19, og Rocco, 15, samt de afrikanske adoptivbørn David Banda, 10, og Mercy, 10.

Børnene har flere gange været med deres mor på turné, fordi Madonna prioriterer sin familie højere end noget andet.

Madonna begyndte på sin Rebel Heart Tour 2015 i Montreal, Canada i september, og hun giver turnéens sidste koncert i Brisbane, Australien, i marts 2016.

Madonna og sønnen Rocco i oktober 2015.
Madonna og sønnen Rocco i oktober 2015.
Foto: AOP

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden