25. aug. 2019
Af af Ulrik Ulriksen og Lone Vandborg

Mads Langer efter bryllup: Jeg har aldrig været lykkeligere

Mads Langer og fru Julie
Mads Langer og fru Julie
Foto: Thomas Laursen
Sangeren Mads Langer og fru Julie blev gift i begyndelsen af sommeren. Og de nyder meget at være smedet i Hymens lænker.

Sangeren Mads Langer var ikke i tvivl om, hvad der havde været den bedste oplevelse i år, da han og fru Julie på en skøn solskinsaften var til modeuge i København.

Dejligt at være gift

– Det er dejligt at være gift. Jeg har faktisk aldrig været lykkeligere, sagde Mads Langer med et stort smil på læben.

Parret blev gift i slutningen af juni i år.

https://imgix.billedbladet.dk/storage_1/media/101_mads_julie_-_photo_morten_erygaard_all_copyrights_mrp67_-_kopi.jpg
Det blev et stort ja fra både brud og brudgom, da den 35-årige popsanger Mads Langer og hans 10 år yngre forlovede Julie Lillelund, blev viet på det smukke Engelsholm Slot i Vejle. Den kendte designer Søren Le Schimidt havde skabt brudens og brudgommens tøj. Julies smukke kjole var syet af 75 meter silketyl med håndapplikerede perler, som Julie havde arvet fra sin mormor. Kjolen havde en dyb udskæring både foran og bagpå. Kjolens mange, mange lag silketyl gav en flot dybde og en stor vidde i skørtet. Det var også Søren Le Schmidt, der havde designet Mads Langers klassiske sorte uldsmoking med et tvist eller to. Bl.a. de halve perler på jakkens revers, som skabte en rød tråd til perlerne på Julies brudekjole. Frisør og makeupartist Søren Hedegaard stod for brudens perfekte hår og makeup, mens brudebuketten var lavet af Poppykalas.
Foto: Privat

Læs mere om: