13. feb. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Manband-Dennis er blevet far: Baby født i rekordfart

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/45894.jpg
Krestine Havemann/BILLED-BLADET
X Factor-Dennis fra Man Band er blevet far til en skøn lille dreng.

Det er en jublende glad Dennis Krohn, der fortæller BILLED-BLADET, at han torsdag 22.25 blev far til Thor, der blev født på rekordtid.

Dennis og kæresten, Nana Liberhøj Mortensen, kom ind på Herlev Hospital klokken 18.45, og den lille baby havde åbenbart tralvt med at komme ud.

Far Dennis elsker hvert eneste af de 3735 gram den lille gut vejer.

Babyen er til oberservation

- Hans blodsukker er lidt lavt, fordi han har brugt så mange kræfter på at komme ud. Derfor ligger han lige nu til observation, inden vi kan få ham med hjem. Men han er helt fint, det er bare sådan et sikkerhedstjek, forsikrer den nybagte far over for BILLED-BLADET.

Da Dennis sidste år deltog i X Factor som en tredjedel af Man Band sammen med Jesper Lohmann og Ole Johansson, var hans kæreste faktisk gravid.

Lige inden tredje liveshow fik hun en ufrivillig abort, og det var en hård tid for parret.

LÆS OGSÅ: Babylykken brast under X Factor

Lille Thor er større end live-shows

Men i august kunne Dennis fortælle, at kæresten Nana var gravid igen, og nu er parret altså blevet de lykkelige forældre til lille Thor.

- Ja, så i aften kommer jeg ikke ud og ser X Factor, men de gør de to andre Man Band-medlemmer, fortæller Dennis.

Han er dog helt sikkert at finde til de kommende liveshow. X Factor var et godt skub for Man Band, der stadig har masser af spillejobs.

- Ja, det kører lystigt. Og sidste år sagde jeg, at X Factor var noget af det største, jeg har oplevet. Det er dog nu blevet overgået af det at blive far.

LÆS OGSÅ: Så forskellige er Rie og Finn fra X Factor

Læs mere om: