12. jul. 2015
Af af Helle Skram de Fries

ManBand: Travlt med koncerter og Melodi Grand Prix

Manband har haft travlt, siden mændene var med i X Factor i 2014.
Manband har haft travlt, siden mændene var med i X Factor i 2014.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
ManBand spiller stadig masser af koncerter, efter at de var med i X Factor sidste år. Og så arbejder de på et par andre spændende musikalske projekter.

Selv om de ikke engang nåede finalen, og selv om det var sidste år, de var med, er der stadig bud efter Thomas Blachmanns gruppe, ManBand. Det fortæller Dennis, der blev kendt som ham ned den nedknappede skjorte, til BILLED-BLADET.

-ManBand er stadig rigtig meget ude at spille til forskellige private arrangementer, og det er vi alle tre vilde med, fortæller Dennis, der også taler på vegne af bandets to øvrige medlemmer, Ole Johansson og Jesper Lohmann.

ManBand har det fedt

- Vi har også mange andre projekter - blandt andet en musical, som vi arbejder på og håber at komme til at opføre. Og så arbejder vi på et bidrag til Dansk Melodi Grand Prix. Det er fedt. Vi hygger os stadig sammen og er glade for alt det, vi fik ud af at være med i X Factor, siger Dennis.

Nyder at give kærlighed

ManBand har stadig en professionel hjemmeside og nyder, at der er bud efter dem.

- Når vi er ude at spille, nyder vi at kunne give lidt kærlighed - og at få kærlighed tilbage, slutter Dennis med et varmt grin.

Læs mere om: