5. mar. 2011
Af af Dorte Quist

Marie Seebach rørt over MGP-hyldest til far

Marie Seebach med sin mor, Karen.
Marie Seebach med sin mor, Karen.
Foto: Krestine Havemann
Tommy Seebachs datter og hustru var DRs særlige gæster ved Melodi Grand Prix i Ballerup

- Det var rigtig dejligt at se og høre fars sange på scenen, og godt at det var netop de tre af fars venner (Keld Heick, Dario Campeotto og Kirsten Siggaard, red.) der sang, fortalte Tommy Seebachs datter, Marie, efter Det Danske Melodi Grand Prix.

Sammen med sin mor, Tommy Seebachs ekskone, Karen, sad hun på en af de forreste rækker i Ballerup Super Arena som DR's helt specielle gæster.

- Jeg ville ønske, far havde været her og set hyldesten. Det ville han have været meget stolt over, siger Marie, der som den eneste af Tommys tre børn har valgt en karriere uden musik - nemlig i marketingsafdelingen i Microsoft. Hendes to brødre, Rasmus og Nicolai, var forhindret i at komme med til MGP, fordi de netop skulle ud og optræde.

Det er otte år siden, Tommy Seebach døde, men inden da nåede han at deltage i otte danske MGP'er, og tre gange repræsenterede han Danmark ved Det Internationale MGP med sangene "Discotango" og "Krøller eller ej" samt sangen, der oprindeligt var skrevet som en vuggevise til datteren Marie, nemlig "Under stjernerne på himlen".

Læs mere om: