Fredag, 16. april 2021 - af Majken Munk

Martin Jensen efter X Factor: Så vilde er hans planer

Martin Jensen
Martin Jensen
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Selv om ”X Factor” er ovre, har Martin Jensen igen sørget for, at han skal på arbejde denne fredag. Der venter nemlig noget stort for dj’en i aften.

De seneste fredage har Martin Jensen siddet ved dommerbordet i ”X Factor”. Forrige fredag stoppede den tjans, da en vinder blev kåret.

Alligevel har den verdenskendte dj selv sørget for, at han igen har arbejde på en fredag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På toppen

Martin Jensen skal nemlig spille én af sine mange Me, Myself Online-koncerter, der kan streames på hjemmesiden Twitch gratis.

Han skal denne fredag spille i scenetårnet af Aalborg Kongres & Kultur Center. Til lejligheden er der nemlig blevet bygget en scene på taget af scenetårnet.

Martin Jensen skal spille en fire timer lang koncert på toppen af Aalborg Kongres & Kultur Center 16. april. 
Foto: Morten Rygaard

Det er ikke normalt et sted, der bruges til koncerter. Men som den første skal Martin Jensen altså optræde i toppen af det 35 meter høje scenetårn.

En unik oplevelse

Martin Jensen har før spillet i midten af ILLUM, men denne fredag kan man se frem til hans hidtil flotteste show.

- Me, Myself Online startede i 2020 med idéen om at give en helt unik liveoplevelse i hjemmets trygge rammer. Konceptet har for hvert show vokset sig større og større, og vi har nu flere hundredetusinde mennesker ved hvert show, som tuner ind til vores stream.

- Det er helt sindssygt, at det har taget så meget fart, og det er også derfor, jeg har ledt efter den rigtige partner for at give det største show nogensinde. AKKC er et oplagt valg, og jeg er så glad for, at de er med på idéen. Det her bliver det største, flotteste og mest sindssyge show i Me, Myself Online’s historie. Jeg glæder mig til at gå live den 16. april klokken 20.00 på Twitch, siger Martin Jensen i en pressemeddelelse.

Koncerten varer frem til midnat og kan ses her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden