Fredag, 31. januar 2014 - af Casper Nielsen

Medina lider af hukommelsestab efter ulykke

Medina
Medina.
Foto: Martin Høien (BILLED BLADET)
Popdronningen har svært ved at huske på grund af en gammel cykel-ulykke, hvor hun slog hovedet ned i asfalten.

Medina lider af tilbagevendende hukommelsestab, afslører den danske popdronning i en ny Zetland-single "Medina har slået sig", der kan købes i e-boghandlere fra i dag, skriver Metroxpress.

Årsagen tilskriver hun et dramatisk cykelstyrt, som hun var involveret i for seks år siden

- Hun havde aftalt at mødes med en veninde foran Magasin og var – ikke usædvanligt – sent på den. På den ureglementerede genvej tværs over Kongens Nytorv, tæskede hun i cykelpedalerne og overså advarslerne fra et kunstprojekt om udspændte fiskeliner midt på pladsen.

Baghovedet direkte i brostenene

Hun overså også de noget nær usynlige snore, indtil hun var så tæt på en af dem, at det var for sent at bremse. Mens cyklen fortsatte fremdriften, holdt linen stand. Inden for brøkdele af et sekund nåede den sit bristepunkt, og slyngede Medina bagover. Sangerinden hakkede baghovedet direkte i brostenene. Da hun atter slog øjnene op, var det til en klokkeklar hjernerystelse, en sammenstimlet flok strøggængere og en ambulance, gengiver Zetlands journalisten Rune-Skyum Nielsen Medinas trafikuheld.

Sudoku for at styrke hukommelsen

- Jeg kan ikke koncentrere mig. Sidste gang jeg skulle læse en bog, nåede jeg måske 60 sider på tre-fire timer. Det er samme problem, når jeg skal se film. Men måske har andre mennesker det på samme måde, hvis den keder dem?, siger Medina, der går til psykolog med problemet.

Her opfordres hun blandt andet til at løse sudoku for at styrke hukommelsen.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden