11. okt. 2013
Af Karina Didriksen

Michael Bundesen efter blodprop: Gang i nye projekter

Michael Bundesen.
Michael Bundesen.
Foto: AOP
Shu-bi-dua-forsangeren er i bedring og takker sine fans for opbakning i forbindelse med bandets 40-års jubilæum.

Siden Michael Bundesen blev ramt af en blodprop i 2011, som lammede den ene side af hans krop, har Shi-bi-dua-forsangeren kæmpet for at komme tilbage i topform.

Nu ser det ud til, at den 64-årige sanger er ved at komme ovenpå igen. Han er netop kommet med en udtalelse til sine fans i forbindelse med Shu-bi-duas 40-års jubilæum, hvor bandet udsender et opsamlingsalbum.

- Det har virkelig været et privilegium at lave musik og spille for jer i 40 år. Nu er min situation jo lidt anderledes, så det er rart at tænke tilbage på alle de fantastiske oplevelser med bandet, siger Michael Bundesen, ifølge Ekstra Bladet, i en pressemeddelelse.

Hans søn, Nicolai Bundesen, bekræfter over for avisen, at musikeren er i bedring, og at han netop er gået i gang med et hemmeligt projekt.

- Min far er inde i en rigtig positiv proces i øjeblikket. Han træner hver dag for at komme tilbage i topform. Jeg kan forsikre hans fans om, at han er i godt humør, samt at han i øvrigt har gang i en masse spændende projekter, som de nok inden længe kommer til at høre meget mere om, siger Nicolai Bundesen til Ekstra Bladet.

Læs mere om: