Mandag, 13. maj 2013 - af John Lautrup

Michael Bundesen i fremgang

Michael Bundesen
Michael Bundesen
Foto: AOP
Michael Bundesen fyldte søndag 64 år, og nu meddeler Shu-bi-duas forsanger, at han har det bedre end længe efter sin blodprop i hjernen for to år siden.

Siden blodproppen slog benene væk under Michael Bundesens liv, har man intet hørt fra ham. Han har de seneste to år gennemgået en intensiv genoptræning, som imidlertid nu ser ud til at bære frugt. Han har sendt en sms til BT via sin søn, Nikolaj, hvori han takker sine mange fans, der har ønsket ham tillykke:

- Kære venner. Jeg vil gerne sige mange tak, fordi I sender gode hilsener på min fødselsdag. Det går fremad med min træning, og humøret er højt. Glæder mig til at se jer ude i det danske land. De bedste hilsener, Michael. 

En fødselsdagshilsen fra hans gamle Shu-bi-dua-makker, Michael Hardinger, på Facebook udløste en lykønskningslavine fra fansene. I år er det 40 år siden, at Bundesen og Hardinger, optrådte sammen første gang. Siden skiltes deres veje, da Hardinger meldte sig ud af Shu-bi-dua og flyttede til USA. 

Michael Bundesens hilsen antyder, at han måske snart er klar til at optræde igen. Og ifølge BT oplyser kilder i branchen, at bandet snart melder ud, hvornår de er klar til at gå på scenen igen. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden