9. nov. 2013
Af af Hanne Rask

Michael Bundesen i kørestol til DMA: Modtog ærespris

Michael bundesen i kørestol
Michael Bundesen blandt sine Shu-bi-dua-kollegaer til Danish Music Awards
Foto: Birger Storm
Danish Music Awards skulle være anledningen for Michael Bundesen - i kørestol - til at vise sig igen for første gang, siden sin blodprop for to et halvt år siden.

Han blev modtaget med jubel, stående applaus og trampen i gulvet. Michael Bundesen. Trods et ungt publikum i Forum i København i aften, var der ingen tvivl om, Shu-bi-duas stadige popularitet, og at orkestret i anledning af deres 40- års jubilæum var fuldt berettiget til Årets ærespris.

OG så var det ikke mindst en glæde at se forsanger Michael Bundesen igen. Nok i kørestol, og med en lam venstre arm, men han var der.

For første gang siden den skæbnesvangre dag i maj for to et halvt år siden, hvor Shu-bi-duas populære frontfigur blev ramt af en blodprop i hjernen, mens han befandt sig i sit hjem i Charlottenlund.

Gisningerne om hans tilstand har siden været mange. Kunne han gå? Kunne han tale? Ville han vende tilbage til Shu-bi-dua, og ville der være et Shu-bi-dua uden ham?

- Det her er fantastisk! Faktisk havde jeg planlagt en meget lang takketale, men det gider I nok ikke høre på alligevel, men tusind tak, sagde Michael Bundesen i en perfekt talestrøm, og til et bifald, der ingen ende ville tage.

Det var bevægende at se Michael Bundesen igen. Læs mere om det i næste nummer af BILLED-BLADET.

Læs mere om: