21. jan. 2016
Af af Helle Skram de Fries og Pia Meisner

Michael Bundesen og Shu-bi-duas store aften

Shu-Bi-Dua
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Michael Bundesen og vennerne fra Shu-bi-dua ankom sammen til københavner-premieren på "Shu-bi-dua the Musical" på Østre Gasværk Teater.

Så er det blevet københavnernes tur til at opleve den anmelderroste musical "Shu-bi-dua the Musical", som netop har haft premiere på Østre Gasværk Teater i København.

Efter stor succes på Fredericia Teater er musicalen med de velkendte ørehængere nået til hovedstaden, og det blev fejret med en kæmpe gallapremiere.

Med til denne festaften var naturligvis hele Danmarks Shu-bi-dua, der ankom til teatret i samlet flok. Kun Michael Hardinger ankom en smule senere end de gamle kammerater på grund af et forsinket fly fra USA, hvor han bor.

Brede smil hos shubberne

- Det er stort at være samlet igen, var de enige om.

Faktisk har musicalen og gensynet i Fredericia betydet, at flere af shubberne nu mødes til frokost hver tredje måned for at hygge sig i hinandens selskab og sludre om gamle dage.

Blandt de mange andre premieregæster var blandt andre Birthe Kjær og Keld og Hilda Heick, der alle så frem til en aften med Shu-bi-duas utallige hitsange.

Læs mere om: