Onsdag, 21. juni 2017 - af Lisbeth Grube

Michael Bundesen: Vigtigt at tænke positivt

Michael Bundesen.
Michael Bundesen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Shu-bi-duas legendariske frontfigur, Michael Bundesen, er på lørdag klar med sin første soloudstilling som kunstmaler.

Seks år efter Michael Bundesens verden væltede, da han blev ramt af to blodpropper i hjernen, åbner han dørene til sin første soloudstilling som kunstmaler.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den folkekære Shu-bi-dua-stjerne har sluppet mikrofonen og grebet penslen, og i dag banker hans kreative puls i de farveprægtige og fantasifulde malerier, han skaber.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

– Når jeg maler, kommer jeg af med en masse tanker og energi, og så er det afsindigt sjovt at lære nyt. Jeg bliver glad af at arbejde med farver, og når jeg vågner om morgenen, kan jeg tænke: "I dag skal jeg male". Det er så fedt!, siger Michael Bundesen til BILLED-BLADET.

Bundesen har bevaret sit lyse sind

68-årige Bundesen lægger ikke skjul på, at det har været en sej kamp tilbage til livet. Men han har bevaret sit lyse sind og positive tilgang til tilværelsen.

– Jeg VIL tænke positivt, og det er det bedste råd, jeg kan gi' andre i min situation. Lad vær med at hensygne i selvmedlidenhed, for det er det værste, siger han.

Læs det livsbekræftende interview med Michael Bundesen i BILLED-BLADET nr. 25, der er på gaden torsdag, og se et udpluk af hans kunst her.

Michael Bundesens soloudstilling vises i Galleri Puls Art i København fra d. 26. juni frem til 22. juli, og der er fernisering på lørdag fra klokken 11-17. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden